WĄTEK KŁÓTLIWY. Strona: 15

Dodano: 2009-08-14 07:08

"Idiotyzm -Niepełnosprawność intelektualna, obniżenie poziomu rozwoju intelektualnego – zaburzenie rozwojowe polegające na znacznym obniżeniu ogólnego poziomu funkcjonowania intelektualnego, któremu towarzyszy deficyt w zakresie zachowań adaptacyjnych (w szczególności niezależności i odpowiedzialności).

Jeżeli sprawność intelektualna, mierzona testami standaryzowanymi, mieści się w przedziale jednego odchylenia standardowego poniżej normy i stan ten nie ma podłoża organicznego, a zachodzi deficyt umiejętności mówi się o obniżeniu poziomu intelektualnego (dawniej: ociężałości umysłowej) (DSM IV – niepełnosprawność wyuczona)."

Użytkowniku Pan, radzę ci uważać na słowa. Idiotyzm to choroba, którą zarzucasz tutaj paru osobom, choć nie masz do tego prawa, póki nie okażesz stosownego dyplomu. A to, że wyzywasz innych, świadczy jedynie o tym, iż nie posiadasz lepszych argumentów, a co gorsza - próbujesz to ukryć. Sugerujesz ludziom nieinteligencję i prostactwo, chć sam wykazujesz te cechy częściej niż oni. Notorycznie powtarzasz, że nikt cię tu nie interesuje i nikt też nie jest w stanie cię zdenerwować. Cóż, twoje wypowiedzi dają nieco inne świadectwo.
A wracając do idiotyzmu, to byłoby dobrze, gdybyś tę chorobę zarzucał osobom mającym wszelkie objawy, ale ty wyzywałeś tutaj od idiotów (nie tylko mnie)paru ludzi, których (mimo, że za nimi nie przepadam) osobiście uważam za osoby inteligentne. Sam żyjesz w świecie fantazji. Dostrzegasz u innych jednynie to, co chcesz widzieć. Piszesz rzeczy, których każdy mądry i kulturalny człowiek (za którego się uważasz) nie ośmieliłby się napisać. Powinieneś wiedzieć, że o człowieku świadczy sposób - bo nie chodzi tutaj o samą treść - w jaki pisze o innych, a nie o sobie samym.
Zanim coś komuś zarzucisz, sprawdź najpierw czy sam tej wady nie posiadasz.
I powtarzam ci po raz kolejny - uważaj na słowa.

Dodano: 2009-08-14 07:22

Gabriela napisał(a):
[quote:0120b8581e="thistle89"]Dostanę baty za to :|
Mylisz się - i to bardzo co do użyszkodnika Pan.
Dzięki Tobie dostrzegłam jak bardzo ludzie potrafią napisać życiorys komuś, kogo sie nie zną ni w ząb.
Ale zapewne będziesz się upierać przy swoim :)

Masz chyba rację jedynie co do sekty z kobiet :twisted:

Czyli nie ma jeszcze dyplomu,tak? To miałaś na myśli?[/quote:0120b8581e]

Co ja mam we łbie to moja sprawa
Napisałam tylko, że się mylisz - moim zdaniem :D Trochę zamotać tu trzeba :D

Traktujesz wszystko jako atak na siebie - cziiiilałt, Bejbe :D

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Dodano: 2009-08-14 11:38

thistle89 napisał(a):

Napisałam tylko, że się mylisz - moim zdaniem :D

Sugerujesz, że znasz Pana lepiej ? Że niby dał Ci sie poznać ? A fuu...teraz ja jestem zniesmaczona :D

A jeśli to są tylko Twoje przypuszczenia to równie dobrze mogą być złe :D

Dodano: 2009-08-14 12:02

Envy napisał(a):

Sugerujesz, że znasz Pana lepiej ? Że niby dał Ci sie poznać ? A fuu...teraz ja jestem zniesmaczona :D

Niech to pozostanie najmroczniejszą z tajemnic :twisted:
Mogę się mylić - nie muszę. Mogę pisać prawdę - mogę skłamać. Mogę wszystko! Nawet zmienić się w rybę :D

Dodano: 2009-08-14 15:03

" Nie cierpie ryb, no po prostu nie znosze. Małe to to, śmierdzi, ości stają w gardle " XD.

Dodano: 2009-08-14 15:17

:D No to dla relaksu:
Przechodzi niewidomy obok rybiarni
- Cześć dziewczyny!

A ja lubię łowić

Dodano: 2009-08-14 15:25

ja tam się myję :roll:

Co to napisałeś Hardkillku, że już tego nie ma? Nawet na "fakty" nie można tego forum opuścić...

Juuuhuuuu ponieważ ja też się chcę kłócić a mało mnie interesuje jacy wy jesteście tak "całkiem na prawdę" hihi postanowiłam zaproponować kilka tematów, wokół których mogłaby się rozwinąć ciekawa dyskusja a niekoniecznie widzę zasadność tworzenia dla nich osobnych wątków na tym forum. Poszłam całkowicie na łatwiznę wpisując w Google hasło "kontrowersyjne tematy do dyskusji" i wyskoczył mi spis z Wikipedii, pozwoliłam sobie wybrać kilka pozycji oraz dorzucić coś wedle własnego uznania :lol:
Tak więc:
1 Skandale seksualne w Kościele Katolickim,
2 UFO,
3 Radio Maryja,
4 Holocaust (tutaj pozwolę sobie poszerzyć temat o następującego linka: http://www.rp.pl/artykul/41,345573.html i od razu zaznaczam, że się fest cieszę z zawartej w nim informacji :wink: )
5 Stroje gotyckie- czy nie wydaje się wam, że ta gałąź mody ulega stagnacji?
6 Obraz przedstawicieli subkultury metalowej jako zaniedbanych śmierdzieli o kiepskiej kondycji fizycznej.

To tylko skromne propozycje, czekam z niecierpliwością na inne mam nadzieję ciekawsze

Dodano: 2009-08-14 20:00

GoopiaPeezda666 napisał(a):
Juuuhuuuu ponieważ ja też się chcę kłócić a mało mnie interesuje jacy wy jesteście tak "całkiem na prawdę" hihi postanowiłam zaproponować kilka tematów, wokół których mogłaby się rozwinąć ciekawa dyskusja a niekoniecznie widzę zasadność tworzenia dla nich osobnych wątków na tym forum. Poszłam całkowicie na łatwiznę wpisując w Google hasło "kontrowersyjne tematy do dyskusji" i wyskoczył mi spis z Wikipedii, pozwoliłam sobie wybrać kilka pozycji oraz dorzucić coś wedle własnego uznania :lol:
Tak więc:
1 Skandale seksualne w Kościele Katolickim,
2 UFO,
3 Radio Maryja,
4 Holocaust (tutaj pozwolę sobie poszerzyć temat o następującego linka: http://www.rp.pl/artykul/41,345573.html i od razu zaznaczam, że się fest cieszę z zawartej w nim informacji :wink: )
5 Stroje gotyckie- czy nie wydaje się wam, że ta gałąź mody ulega stagnacji?
6 Obraz przedstawicieli subkultury metalowej jako zaniedbanych śmierdzieli o kiepskiej kondycji fizycznej.

To tylko skromne propozycje, czekam z niecierpliwością na inne mam nadzieję ciekawsze

Witaj Goopia no pewnie ,że zakładaj te tematy.

thistle89 napisał(a):
[quote:b018f64e32="Envy"]

Niech to pozostanie najmroczniejszą z tajemnic :twisted:
Mogę się mylić - nie muszę. Mogę pisać prawdę - mogę skłamać. Mogę wszystko! Nawet zmienić się w rybę :D[/quote:b018f64e32]

Właśnie.Piszesz,że możesz wszystko,a mnie już nie.Jakiż ten internet niesprawiedliwy... :?

Dodano: 2009-08-14 20:04

OK to może jakiś jeden na początek tylko wybierzcie za mnie, bo ja jestem bardzo niezdecydowana :)

Dodano: 2009-08-14 20:05

OK to może jakiś jeden na początek tylko wybierzcie za mnie, bo ja jestem bardzo niezdecydowana :)

A dawaj pierwszy z brzegu,ewentualnie można zrobić wyliczankę. :lol:

Dodano: 2009-08-14 20:09

Nie ma bata na mnie ja jestem w ciąży i mam kompletnie upośledzoną funkcję "Zdecyduj"

Dodano: 2009-08-14 21:14

Ja chce skandale sexualne ! :D

Dodano: 2009-08-15 05:22

Envy napisał(a):
Ja chce skandale sexualne ! :D

Ja chce sexu!

Dodano: 2009-08-15 06:46

Nie ma bata na mnie ja jestem w ciąży i mam kompletnie upośledzoną funkcję "Zdecyduj"

No i właśnie po to są wyliczanki :lol:

Dodano: 2009-08-15 21:12

thistle89 napisał(a):
[quote:6e3263abc1="Envy"]Ja chce skandale sexualne ! :D

Ja chce sexu![/quote:6e3263abc1]

To poproś jakiegoś pana :D.

Dodano: 2009-08-16 07:47

Envy napisał(a):
[quote:5caad6c687="thistle89"][quote:5caad6c687="Envy"]Ja chce skandale sexualne ! :D

Ja chce sexu![/quote:5caad6c687]

To poproś jakiegoś pana :D.[/quote:5caad6c687]

Żeby jeszcze jaki był :| Wczoraj jeden przyjechał, ale nic z tego nie da raczej. Chociaż jak się postaram - to może? :D
Kto sie chce pokłócić, że mam stół okrągły a nie prostokątny? :D

Dodano: 2009-08-16 10:55

Stoły okrągłe są do bani. Prostokątne lepsze, bo można podnieść i kumuś np. kantem przyjebać :) .

Dodano: 2009-08-16 11:00

Ale jak na okrągłym zaczniesz roztrzaskiwać komuś głowę i będziesz celować w środek to ładna mozajka powstanie :twisted:
Taki kwiatuszek z krwi :D

Dodano: 2009-08-16 11:41

Ty -to genialne! Muszę wypróbować.
Ale pole prostokątnego da się łatwiej zmierzyć. Liczba a, liczba b i takie tam. A w okrągłym ma sie tylko średnicę. Potem trzeba obliczyć pole, ale z kolei ma się tu do czynienia z liczbą Pi. I obojętnie, ile by ta średnica nie miała, to wynik mimo wszystko pozostanie liczbą niewymierną, bo liczba Pi jest ułamkiem okresowym. I jescze te potęgi. Spróbuj spotęgować ułamek nieskończony, a wyjdzie ci jeszcze gorsze dziadostwo, niż jego pierwotna postać.
Przecież to logiczne!

Dodano: 2009-08-16 12:12

Bo ja jestem genialna!
W piz*u z liczeniem - po co mi znać powierzchnię stołu? Żeby obliczyć jak rozbryzgnie się krew? LOL - w takim wypadku muszę znać głowę rozwalaną na wylot :D Średnice, masę, objętość itp. Zamiast bawić się w teorię lwpiej jest od razu przejść do czynów :D

Dodano: 2009-08-16 12:21

Dobra, skończmy ze stołami. I na prostokątnym i na okrągłym krew i mózg będą się rozbryzgiwały tak samo.
Teraz możemy się pokłócić o to, czym najlepiej i najboleśniej można odciąć komuś głowę.
Ja obstaję przy tępej, zardzwiałej żyletce :twisted: .

Dodano: 2009-08-16 13:13

Ja obstaję przy linie. Średnica powinna wynosić ok. 0,5 cm do 1 cm.
Myślę, że takie przecieranie byłoby najlepsze.

Dodano: 2009-08-16 13:36

Eee tam, żyletka jest lepsza. Lina nie może być zardzewiała, a żyleta może. Tylko pomyśl - w trakcie kilknustogodzinnego odcinania głowy rdza dostaje się do organizmu, dochodzi do zakażenia i torturowany cierpi dłużej. A kiedy już ma umrzeć przez zakażenie, uniemożliwiasz mu to, dokoańczając dzieło odcinania łba.
Czyż to nie piękne?
Poza tym, lina może nie przeciąć rdzenia przedłużonego. To też stanowi pewnien problem.

Ciekawym narzędziem jest również plastikowa łyżeczka.

Dodano: 2009-08-17 05:29

Nie lubię edytować. A jak ci coś nie pasuje, to zgłoś moderatorowi do usunięcia.

Dodano: 2009-08-17 05:51

Chodziło mi o usunięcie posta, geniuszu. Teraz to ty powinieneś nauczyć się czytać ze zrozumieniem.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło